Központ

Szeged, Pöröséri út 2.

Kapcsolat

+36 30 126 1849

Levelezési cím

6701 Szeged Pf.: 684.

MoBack HW Platform

MoBack HW platform egy a sérült elektronikus adattárolóról adat visszanyerő rendszer. Az eszköz a jelenleg elterjedt elektronikus adattárolók sérülése esetén lehetőséget nyújt a tárolt adatok visszanyerésére

Termékleírás

A sérült adattároló tartalmának hagyományos módon történő visszaállítás speciális szaktudást és gyakran laboratóriumi körülményeket igényel, így az eljárás rendkívül magas költségekkel jár. 

Újszerű megközelítést és innovatív megoldásokat alkalmazva a MoBack HW Platform egy olyan megoldást nyújt, melynek köszönhetően akár otthoni körülmények közt is, szakértői tapasztalat nélkül is megoldhatóvá válik a sérült adathordozóról való adat visszaállítás.

Az egyre nagyobb számban elterjedt adathordozót használó és tartalmazó használati tárgyaink – legyen szó mobiltelefonról, táblagépről, pendrive-ról, fényképezőgépről, SSD meghajtóról – esetében elterjedésük arányában nő a meghibásodott készülékek mennyisége.

A legelterjedtebb adattárolókat automatikusan felismeri és kezeli a az eszköz szoftvere, melynek kialakítása és működtetése akár otthoni körülmények közt is lehetséges. Ezért a Plug & Play eszköz kezelőszoftvere is felhasználóbarát, könnyen kezelhető.

adat visszaállító
Letisztult design, innovatív megoldás - MoBack HW
Turbo Tech Hungary Kft.

A felhasználók jelentős része nem tud az adattárolókon lévő számára fontos adatok sérülése esetén jelentősebb összeget költeni azok visszaállítására. A MoBack HW Platformnak köszönhetően a jövőben a felhasználók akár otthonukban is elérhetővé válik az adatok mentésének lehetősége.

a MoBack HW Platform

a sérült elektronikus adattároló visszaállítás szoftveres és hardveres megoldásának fejlesztését a Magyar Állam és  az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapja támogatta

EU Fejlesztési alap

Technikai adatok

  • Könnyen kezelhető szoftver interface
  • „Plug and Play”
  • Sérült adattároló chippek önálló olvasása
  • Frissen megjelenő chippek villámgyors integrálhatósága
  • Univerzális socketek
  • eMMC
  • SSD integráció
  • UFS integráció
MoBack

Kapcsolat

Kapcsolat

Forduljon bizalommal szakterületünk specialistáihoz bizalommal szakmai és egyéb kérdésekben is!