Központ

Szeged, Pöröséri út 2.

Kapcsolat

+36 30 126 1849

Levelezési cím

6701 Szeged Pf.: 684.

Turbo Tech Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Hivatalos elnevezés Turbo Tech Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövid elnevezés Turbo Tech Hungary Kft
Székhely 6767 Ópusztaszer, Komócsin Zoltán utca 32
Telephelyek 6728, Szeged, Pöröséri út 2.
1046, Budapest, Dessewffy u. 2.
Levelezési cím 6701, Szeged Pf.: 684.
Cégjegyzékszám 06-09-017770
Adószám 23538324-2-06
Nyilvántartásba vevő hatóság Szegedi Törvényszék Cégbírósága

Kapcsolat

emailttech@ttech.hu
Telefonszám+36 30 126 1849
Postacím6701 Szeged Pf.: 684.
FacebookFacebook oldal
LinkedInLinkedIn oldal

A www.ttech.hu webhelyen üzemeltetője az Turbo Tech Hungary Kft. (későbbiekben üzemeltető) a feltüntetett hibás adatok vagy árak tekintetében nem vállal felelősséget, a tartalom megváltoztatás (részben vagy egészben) jogát fenntartja.

A weboldal teljes terjedelmében üzemeltető szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatóak ki. A weboldal (részben vagy egészben) másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Nem tartozik ezen tilalom alá a weboldal vagy annak egy részének a sajtóról szóló 1986. évi II. törvényben meghatározott sajtó által az ugyanezen törvény szerinti sajtótermék nyilvános közlése céljából történő felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A weblapon található fotók, képek, videók és azok elrendezése is az oldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki. A weboldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Az oldalon található stockfotók a www.freepik.com és a www.pixbay.com oldalról származnak. Nem tartozik ezen tilalom alá a weboldalon található fotóknak, képeknek, videóknak a sajtóról szóló 1986. évi II. törvényben meghatározott sajtó által az ugyanezen törvény szerinti sajtótermék nyilvános közlése céljából történő felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A portálon található tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.