Központ

Szeged, Pöröséri út 2.

Kapcsolat

+36 30 126 1849

Levelezési cím

6701 Szeged Pf.: 684.

Az energetika a szívügyünk, minden ágazatban.

Energia, mindenhol.

A minőségi élelmiszer és takarmány előállítás rendkívül magas és változatos energiaigényű ágazat. Ezért különösen fontos, hogy a mezőgazdaság minden területén egyre hatékonyabb energiafelhasználást, olcsóbb energia előállítást érjünk el és fenntartható rendszerek kiépítésével!

A Turbo Tech Hungary Kft. hosszú évek alatt gyűjtött tapasztalatának köszönhetően,  ipari megoldásai könnyedén alkalmazhatóak és importálhatóak a mezőgazdaságba, az-az a agro energetika világába.

Megújuló energiák

A természeti elemek – a Nap, a szél és a víz – mezőgazdaság működésének alapvető elemei. Ezek kifogyhatatlan erőforrások nem csak a növénytermesztés és állattartás elengedhetetlen feltételei, ma már a termelés növekedését közvetlenül is képesek növelni – energetikai felhasználásuknak köszönhetően.

A megújuló energiák okos felhasználásával fenntartható és gazdaságos üzemeltetés érhető el. 

Napelemes rendszerek

A Nap éltető erejét és kifogyhatatlan energiája nem csak a növénytermesztésben, hanem az energia előállításában is kulcseszközzé válhat. 

Teljes körű, kulcsrakész megoldást kínálunk ügyfeleinek a megújuló energetikai piacokon:

  • Háztartási méretű napelemes kiserőművek (HMKE < 50 kW)
  • Kereskedelmi célú és kiserőművek (50-500 kW)
  • Kereskedelmi célú erőművek (500 kW felett)

Napelemes rendszereinket kiváló minőségű – Magyarországon már közel 10 MegaWatt beépített referenciával rendelkező -, napelem paneljeinkre építjük.

Turbo Tech Hungary Kft.

Okos gazda, fenntartható gazdaság

A fenntartható gazdálkodás és a költséghatékony megoldások a precíziós gazdálkodás alapja. 

A megújuló energiaforrásokból megtermelt energia okos és hatékony felhasználása minden szempontból kulcs kérdés.

A kor elvárásainak minden szempontból megfelelő központi vezérléssel és kontrollal felszerelt okos gazdaságok (smart farm) költséghatékonyságban és termelési potenciálban is a hagyományos módon üzemelő versenytársak fölé emelkedik.

Automatizálja gazdaságát és álljon a verseny élére!

Energiatároló

A megújuló energiák legnagyobb hátránya a nem egyenletes termelés. Helyenként a megtermelt energia többletként jelentkezik, helyenként pedig a hiányt kell pótolni.

Saját fejlesztésű energiatárolóinknak köszönhetően a nem egyenletes teljesítésű megújuló energiaforrásokból származó többletet későbbi felhasználásra eltárolható.

Az így kialakított rendszer akár szigetüzemű elektromos hálózatként is működtethető, az infrastrukturális hálózattól függetlenül.

Energiatároló konténer belseje

Válassza agor energetikai- és automatizálási megoldásainkat
és emelje gazdaságát egy új szintre!

Kapcsolat

Kapcsolat

Forduljon bizalommal szakterületünk specialistáihoz bizalommal szakmai és egyéb kérdésekben is!