Központ

Szeged, Pöröséri út 2.

Kapcsolat

+36 30 126 1849

Levelezési cím

6701 Szeged Pf.: 684.

edvezményezett neve, címe: 

Turbo Tech Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság, 6767 Ópusztaszer, Komócsin Zoltán utca 32.

Projekt címe: 

Gyakornokok foglalkoztatása a Turbo Tech Hungary Korlátolt Felelősségű Társaságnál

Szerződött támogatás összege: 5 932 693 Ft

A támogatás mértéke: 100,00 %

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.05.30.

A projekt azonosító száma:  GINOP-5.2.4-16-2016-00472

TTH pályázat

A projekt tartalma: Cégünk vállalkozás volumenének növekedése nélkülözhetetlenné teszi a folyamatos fejlődést, és a létszám további bővítését. Ennek biztosítására lehetőséget nyújtott  a „GINOP-5.2.4-16 – Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című projekt, melynek  keretében 1 fő műszaki előkészítő, és 1 fő villanyszerelő gyakornok felvételét és alkalmazását, terveink szerint hosszú távú foglalkoztatását valósítjuk meg, a kötelező projekt fenntartási időszakon felül is. 

A projektbe bevont két gyakornok  9 hónapon keresztül mentori koordinálással sajátítja el a szakmai gyakorlati elemeket annak érdekében, hogy villamos elosztók megtervezése, elosztása és installációja során valamint egyéb szakirányú feladatokban is  képesek legyenek a precíz és önálló munkavégzésre. 
A gyakornokok foglalkoztatása során munkaidejük 60-70 %-ában műhelymunkát végeznek illetve az ezen felüli időben igény szerint külső helyszíneken végzendő kivitelezési munkákban is részt vesznek.

A gyakornok munkavégzéséhez kapcsolódó infrastrukturális feltételek megteremtését is megvalósítjuk a projektben, a fejlesztés eredményeként a munkavégzésükhöz kapcsolódó korszerű eszközök kerülnek beszerzésre. 

A projekt keretében alkalmazott két  fiatal munkavállaló 25 év alatti és az Ifjúsági Garancia rendszerben is regisztráltak. 
Cégünk számára kiemelkedően fontos, hogy a kiválasztott gyakornokok megismerjék a vállalkozás működését, a szakma gyakorlati elemeit. A beilleszkedést és a szakmai elemek elsajátítását elősegítendő a munkavégzésükhöz szükséges legkorszerűbb eszközök rendelkezésre állását valamint a mentorálási támogatást is biztosítjuk. 

A mentoráláshoz kapcsolódó feladatok ellátásához szükséges adminisztratív költségek valamint a projekt által előírt kötelező tájékoztatás- és nyilvánosság előírások is teljesítésre- elszámolásra kerülnek a projektben. 
Pályázatunk megvalósítása  hozzájárul a gyakornokok szakmai gyakorlati ismereteinek növeléséhez, a megszerzett munkatapasztalattal javulnak munkaerő-piaci kilátásaik és foglalkoztatási esélyeik. 
 
Az ágazatban tapasztalható munkaerőhiány miatt a gyakornokkal hosszú távon számolunk. Az általunk foglalkoztatott gyakornokok korszerű körülmények között szereznek munkatapasztalatot, hozzáértő szakmai támogatás mellett sajátítják el a szakmai fogásokat.