Központ

Szeged, Pöröséri út 2.

Kapcsolat

+36 30 126 1849

Levelezési cím

6701 Szeged Pf.: 684.

Kedvezményezett neve:

Turbo Tech Hungary Kft.

A fejlesztés tárgya, célja, részletes tartalma:

A Turbo Tech Hungary Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében 2024. tavaszán kezdte meg a „KKV kapacitásbővítő támogatás” projektjét. A projekt a cég 5747 ALMÁSKAMARÁS Dózsa György utca 45. telephelyén valósul meg 24, 67 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével, mely forrást az Európai Szociális Alap+ és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja, valamint 10,57 millió forint saját forrás bevonásával, a „GINOP Plusz-3.2.4.-23 KKV kapacitásbővítő támogatás keretében”.

A fejlesztés során Víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelés és villanyszerelési tevékenység fejlesztése a cél, melynek keretében a cég új munkavállalókkal bővíti a foglalkoztatottak számát, továbbá új eszközök is beszerzésre kerülnek.

A foglalkoztatottak számának bővülésével és az új eszközök beszerzésével –villanyszerelési, klímaszerelési, valamint informatikai eszközök – bővíteni tudjuk szolgáltatásaink körét. Mindezzel elsődleges célunk a kapacitások növelése, továbbá fontos szempont, hogy a térségben szélesebb palettájú szolgáltatást tudjunk nyújtani a megrendelőink számára.

Szerződött támogatás összege: 24 670 107 Ft megítélt támogatás

A Projekt tervezett befejezési dátuma: 2025.05.31.