Töltés

A Turbo Tech Hungary Kft. szakemberei a Turbo Team Kft. - MOL Nyrt. és jogelődei alkalmazottaiként – több mint húsz éves tapasztalatot szereztek a hazai gáz- és olajipari berendezések fejlesztésében, üzemeltetésében és karbantartásában.

Az Olajterv Csoport-ból a Turbo Team Kft. tevékenységeinek kiszervezése kapcsán felszabaduló kollégák az a Turbo Tech Hungary Kft. humán erőforrás bázisa.

A kiszervezés eredményeképpen a cégben magas szinten képzett mérnökök, technikusok és szakemberek dolgoznak. Megrendelőink beruházásait komplexen, több szakmai területet átfogóan, a tervezéstől a kulcsátadásig valósítjuk meg. Biztosítjuk az üzembe helyezést, a rendszerek beszabályozását, a megrendelő külön igényére az üzemeltetést és a karbantartást.

A Turbo Tech Hungary Kft. szakember állományával magas színvonalú, komplex fenntartási rendszert és felelősségvállalást biztosít az üzemeltetőnek, kiemelve az üzembiztonságot és a rendelkezésre állást.

1952    A TexElektro Ipari Szövetkezet alapítási éve (TexElektronik Kft. jogelődje)

1990    Létrejön a TexElektronik Kft.

1995     Turbo Team Kft. alapítása, amelynek 100%-os tulajdonosa a MOL Rt.

1999     HP Team Kft. többségi tulajdont szerez a Turbo Teamben

2000    Megalakul az Elektro Prompt 2000 Kft. (magántulajdonban)

2008   Az Olajterv Vagyonkezelő Kft. és HP Team Kft. szerződése alapján megszületett az Olajterv Csoport. A HP Team Kft. többségi tulajdont szerez a TexElektronik Kft-ben

2009    A HP Team többségi tulajdont szerez az Elektro Prompt 2000 Kft-ben

2010   A TexElektronik Kft és az Elektro Prompt 2000 Kft. beolvad a Turbo Team Kft-be. A HP Team Kft. többségi tulajdonosa lesz a Turbo Team Kft-nek.

2011     Az Olajterv Csoport a Turbo Team Kft. többségi tulajdonosa

2015   A Turbo Team Kft. kiszervezett tevékenységeinek integrálása a Turbo Tech Hungary Kft.-be.