Töltés

 

Kollégáink jelentős része évtizedekig dolgozott a MOL Nyrt.-nél és elődjénél az NKFV-nél. Az itt megszerezett műszaki tapasztalat és tudás felhasználásával más, nem bányaterületen is végeztünk ipari, vagy kommunális kivitelezést is. (például mi készítettük a SZEVIÉP szegedi irodaházának teljes villamos tervezését, kivitelezését is, vagy a Dévai élményfürdő villamos szerelését).


Főbb tevékenységi terület:

  • Erősáramú tervezés (Bányaterületi BSZV, valamint V-T, Hk-2, Hsz-2, Htr-2, G-B-4, G-B-6, G-B-7 minősítéssel), beleértve elosztók, erőátviteli hálózatok, egyen- és váltakozó áramú segédüzemek, védelem és telemechanika rendszerek, fázisjavító berendezéseket, motorokat is.
  • Kis- és középfeszültségű kivitelezés, úgy, mint erősáramú elosztó gyártás, kis- és középfeszültségű kábelhálózat kiépítése, 220V DC-230 AC szünetmentes berendezések, és egyéb alállomási segédüzemi berendezések, frekvenciaváltós, lágyindítós és direkt hajtások, motorok tervezése, kivitelezése, paraméterezése.
  • Folyamatirányítási rendszerek létesítése (védelmi-, automatika-, és telemechanikai rendszerek) telepítése, paraméterezése, Ethernet- és mikrohullámú számítógép-hálózatok kiépítése.
  • Cégünk rendelkezik Mobil Kábeldiagnosztikai laboratóriummal amelyet a SEBA dynatronic gyártott. Amelynek segítségével kábel hibákat, nyomvonal azonosításokat tudunk végezni. (ide küldünk egy képet az autóról addig ez jó lehet) A berendezés rendelkezik ív stabilizátor funkcióval is

 


mobil